KL BR: Vrolijk kerstfeest !

| Phoebe Catry | Kleuter van Brielen

Kerstkaart Fijne Feestdagen goudlook | Kaartje2go | Fijne feestdagen, Kerst  kaarten, Grappige kerstkaarten

De blauwe vriendjes ontdekten een kerstboom in de klas. Maar… waar was al de kerstversiering? We gingen op zoek in de school en vonden gelukkig kerstballen, slingers en een piek! Daarna gingen we aan de slag om de kerstboom te versieren. We luisterden naar het kerstverhaal en speelden dit ook na. ’s Morgens mocht het kindje van de dag ook een kerstbal kiezen waar dan een klein opdrachtje op stond. We kleurden ook elke dag een sterretje, elke dag een stapje dichter bij het kerstfeest! Ook het gezellig samenzijn stond in deze periode centraal.

We werkten ook verder aan ons kerstwerkje en oefenden onze nieuwjaarsbrief!

Ook de groene vriendjes dompelden zich onder in de kerstsfeer. We openden elke dag een deurtje van de adventskalender en gingen aan de slag met het opdrachtje. Na het beluisteren van het kerstverhaal gingen we aan de slag en maakten onze eigen kerststal. We speelden het kerstverhaal na, lazen verhalen aan de kerstman in de boekenhoek, maakten kerstbomen op de lichttafel, zongen een heleboel gezellige kerstliedjes en oefenden heel wat schrijfdans. Één, twee, drie, vier, rendier op papier. We knutselden ook een prachtige nieuwjaarsbrief… maar psssst nog niet openen!

Afsluiten van deze kerstperiode deden we met een muzikaal pak, het uitdelen van de kerstcadeautjes en een leuke kerstfilm!

 

Interesse om je kind
naar onze school te sturen?

Laat hieronder je gegevens na en we nemen zo snel mogelijk contact op met jullie!

Alvast hartelijk dank

© Vrije Basisschool Elverdinge - Brielen VZW (BTW 0410.502.218)
Bolle Meersstraat 12 8906 Elverdinge
Cooked and Spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD